Blog Arkiv

arkiv
Sys bjerre's "gamle" blog

Sys Bjerre’s oprindelige blog var desværre ude for at fatalt forlis og er forsvundet fra nettet. Jeg har fundet nogle af resterne, samt fået Sys Bjerres velsignelse til at stykke bloggen sammen igen og bringe den her.

Billederne til de fleste af blog indlæggene er desværre ikke bevaret, men skulle de dukke op poster jeg dem selvfølgelig på siden.

Nyd Sys Bjerres levende, selvironiske og virkelig morsomme blog.

det våde skærebrædt og hvad sofaen gemmer

Sys Bjerre 26. august 2009 kl 10:51 mærkelig dag. føler mig lissom afsat fra omverdenen. sidder i min sofa med min computer og føler mig totalt fanget af vandhanen som drypper og alle de mærkværdige ting der ligger under sofaen. og rulletobakken Kæreste har drysset ud på bordet med nænsom
Læs mere »

Den svenska bloggan

Sys Bjerre 24. marts 2010 kl 23.54 haha, så når jeg lige at starte på blog inden klokken blir tolv og jeg ikke kan finde ud af hvilken dag det er. nice. ikke at jeg ku det til at starte med… men anyways. fuuuck det er lang tid siden jeg
Læs mere »

en blog om vand

Sys Bjerre 26. marts 2010 vand vand er det som kommer ud af mit højre øje, tilsyneladende uden grund. hvis det kom ud af begge mine øjne ville det være fordi jeg var ked af det. eller havde set en reklame for merci chokolade, eller den med hunden og marmeladen
Læs mere »

om coke, løvetis og selvbedrag

Sys Bjerre 10. april 2010 kl. 04:04 kl 11.46 … var lige ved at skrive 2003. er det underligt? kan umuligt være den eneste som ikke kan finde ud af hvad år vi er i, men det er alligevel ret lang tid siden vi skrev 2004. kl 11.47 i 2003
Læs mere »

overspringshandlingsbloggen der betalte sig

Sys Bjerre 13. april 2010 kl. kl 9.15 overspringshandling: er gået i facebook fælden. stener fuldstændig ligegyldige ting og kigger på feriebilleder af folk jeg ikke kender. (næææj, kos. det ser da dejligt ud. ej hvor de pjatter med det vand. hun ser da lidt stiv ud. HVEM FUCK ER
Læs mere »

om at sarkofere. og huske at save.

Sys Bjerre 19. april 2010 kl 7:48 blev vækket kl 6.59 af telefon der ringer. tænker: to hell with that, jeg skal ikke op endnu. opdager at jeg faktisk er vågen og tænker: hmmm ku også være meget hyggeligt at snakke med louise hansen kl 7 om morgenen. måske har
Læs mere »