overspringshandlingsbloggen der betalte sig

Sys Bjerre 13. april 2010 kl.

kl 9.15
overspringshandling:
er gået i facebook fælden. stener fuldstændig ligegyldige ting og kigger på feriebilleder af folk jeg ikke kender.
(næææj, kos. det ser da dejligt ud. ej hvor de pjatter med det vand. hun ser da lidt stiv ud. HVEM FUCK ER DET?)
det må stoppe nu.

kl 9.16
må indsætte opstramning og påbegynde oprydning af sindssyge genstande hjembragt fra svendborg.
lejlighed, som i forvejen var rimelig crowded med mig og Kæreste nips (læs: ubrugeligt lort) fra hhv israel, nepal, indien, tibet, ægypten, dubai osv tæller nu også adskillige stykker decideret politisk ukorrekt inventar:
1 skål lavet ud af et bæltedyr. hedder diller. (ubeskrivelig. se foto)
3 stole betrukket med zebra (for real) med hove og haler… (bare for meget, men synes det var synd de skulle gå til spilde, da ingen andre i familien syntes at have nogen interesse i dem. de er fra 1913, så tænker at zebraerne alligvel ville have været døde af alderdom nu, så det kan det vel godt gå?)
3 en flodløve (min far har døbt den det. det ligner en krydsning mellem en løve og en flodhest) udskåret i mørk træ med ægte tænder i munden fra gudvedhvilken truet dyreart. fantastisk ting.

kl 9.20
det var lissom alle de sjove ting.
så er der alle de kedelige ting som vi har hjemhentet fra farmors hus i svendborg hvor jeg har været i eksil, skrivende min kommende plade.fx
alt det tøj jeg har haft i huset. og Kæreste har haft i huset.
alle de ledninger som har ophobet sig fra daværende studie.
fonduesæt fra nytår. 4 stks. (fuck de vejer meget.
kom derudover til at spidde mig selv på fonduepind igår og følte mig pludselig meget som en cocktailpølse. ikke rart. så venter lige lidt med dem.)
lappegrej (har aldrig lappet noget i mit liv. klassisk guitarist-fars lange negle mener at den slags har man folk til. jeg vil gi ham ret. men “jeg-laver-lige-en-mosaik-og-udskifter-vandhanen-selv”-Kæreste er ikke enig…)
waders (staves det overhovedet sådan? og hvorfor har vi det??)
et maleri jeg selv har malet med talentfuld kunstner-venindes oliemaling. ovenpå gammelt maleri af noget jeg har glemt hvad var, men ku godt li rammen.
(måtte smugles ud så far og faster ikke så det og fik et flip over at jeg sikkert havde malet over en ægte asger jorn eller lignende. det tror jeg nu ikke det var. eller var det?… det forestiller i hvert fald en krokodille nu.)
4 rammer øl og 6 flasker champagner (ligeledes leftovers fra nytår. der er intet der er så skidt at det ikke er godt for noget.)
1 hel bøtte tusser (får stadig lyst til at tegne når jeg ser så mange farvede tusser. er det barnligt? kan også godt blive harm hvis de andre trykker. eller glemmer at sætte proppen på, så man skal sidde og ånde på den sorte for at få den til at virke… )
1 cykellås
4 sølvlysestager (nice, bare synd de ikke kommer til deres ret i dette inferno)
2 målebånd og en kæmpe luftmadras

kl 9.35
superspændende opremsning.

kl 9.40
ku virkelig være sweet med noget mere plads… så ku pastamaskinen også få et sted at bo. fedt at få 4 pastamaskiner til jul, og så umiddelbart efter starte til fitness og sundhed hos lotte arndal, hvor trosbekendelsen lyder: “vi forsager pasta og alle hans bestanddele” (undtagen æg). dvs mest bare mel og salt.
anyway.
har desuden diller nu. man kan bruge ham til at vænne sig af med at spise snacks af en hver art. fyld bæltedyret op med baconchips, og du skal se folk undgå disse chips. kan ha noget at gøre med at han er betrukket med stof fra 1913 på indersiden. og er rimelig beskidt. og har knurhår.
men det virker.

kl 9.56
det kan også være at jeg sku komme igang med noget af det jeg sidder og fabler om. (ikke det med baconchipsne, mere oprydningen.) så kan jeg måske få lov at tegne bagefter.

kl 9.58
eller måske skal jeg bare købe fin lejlighed som mig og Kæreste har fundet og forelsket os i. så behøver jeg heller ikke rydde op.


lidt langt ude løsning.

kl 10.20
ha! så ringede advokat lige med nyt om potentielt lejlighedskøb. muligvis ikke så urealistisk at jeg ikke behøver at rydde op alligevel.
for en gangs skyld betalte det sig at blogge i stedet for at lave det man burde.
(på en dum, bagvendt, kommer og bider dig i røven senere-agtig måde. men alligevel.)
går bare direkte igang med at tegne. life is great!dillerdiller

Diller

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.