om sygdom og stramaj incl. gammelheder!

12.02.13 (Sys Bjerre) om sygdom og stramaj incl. gammelheder!

har været ramt af sygdom.
og ramt er det helt rigtige ord.

for det var sådan en slags sygdom som gør ondt over det hele, hvor man ikke kan gøre andet end at græde og sno sig som en ål, mens man tænker på alle de gange man har gjort grin med sine syge kærester og man håber inderligt at de ikke har havde det lige så slemt, som man har det nu, for så var man fandme streng, dengang.

og jeg tænkte i min febervildelse (note: positiv ting ved at være flyttet hjemmefra= man har ikke et termometer ej heller voksenpersoner til at tage ens temperatur, hvorfor det er op til een selv at vurdere hvor slemt det står til. ergo havde jeg mindst 40 i feber hele weekenden. ingen løgn!) at det kunne være abeguden Hanuman

som hævnede sig på vegne af sine primatvenner…
altså dem jeg kom til at besudle i indlægget “rent faktisk om aber og tis”.
hvis det var dig, Hanuman, vil jeg gerne sige UNDSKYLD! jeg har forstået din pointe.
aber er gode og dygtige dyr som kan mange ting, og måden de bliver fremstillet på i filmens verden har intet med virkeligheden at gøre. jeg vil aldrig mere gøre grin med aber. undskyld.
nåh. men så er det jo clearet.

jeg ville gerne sige noget spændende, men siden jeg intet har foretaget mig (bortset fra at tage det med at ligne lort til nye højder) er der ikke så mange nyheder at fortælle.

derfor er det tid til:

GAMMELHEDER

for nemheds skyld laver jeg en top 7 over gammelheder, lige nu.

1: det sner. det er en gammelhed fordi det har det gjort i noget der føles som for evigt. hvorfor skal det være Game Of Thrones-koldt i dette her land? vi har 9 måneders grøn vinter og 3 måneder hvor vi ikke kan stå på ski. pis.

2: LÅR KAN BLÆVRE!

med mindre man er lavet af sten eller ler så blævrer ens lår når man danser! de gør det også når man danser under vand, og der er det ret sjovt at mærke dem langsommeligt skvulpe frem og tilbage. (lille sjovt tip!). se evt billede af lår der skvulper herunder:
lår der skvulper på meget menneskelig vis

3: TVserien Borgen ligner virkeligheden (eller er det omvendt?)

hold nu bøtte for en breaking gammelhed. den trækker tænder ud. for at det skal være rigtig gammelt kan vi tage forrige afsnit som eksempel på at Borgen har ret:
grisene har det af lort til i Borgen, grisene har det af lort til i virkeliheden.

se evt. øv danmark

4: alle ville stemme på Sidse Babett Knudsen hvis hun stillede op.

5: der er, og vil altid være, en eg (ikke træet, jeg forsøger mig her med ental af ordet eger som i dem der inde i cykelhjulet.) i vejen når man forsøger at låse sin cykel.

6: det “ikke stoppende DAK ” der står bagefter Kodimagnyl udenpå pakken betyder ikke noget. det er bare for at få det til at se flottere ud, rent grafisk. DAK. det er bare flot.

7: jeg kan ikke finde på flere gammelheder lige nu men det virkede dumt at stoppe på 6.

stramaj swag

her er en lille mand som lugter til nogle blomster. ham har jeg broderet mens jeg var syg.

stramaj er sejt, og ret gammelt. swag er også gammelt.

her er et tekstuddrag fra Jodle Birgers sang “Hvorfor Lægger Du Din Ring Skat?” som beviser, een gang for alle, at stramaj er sexet. faktisk så sexet at det kan være svært at være gift med en såkaldt stramaj-skank (som mig).

Hvorfor lægger du din ring skat
når du går til stramaj?
Vil du skjule for de andre
at du er gift med mig?
Jeg vil gerne vise verden
at jeg elsker dig
hvorfor lægger du din ring skat
når du går til stramaj?

så det.

kysser kysser (jeg smitter ikke mere.)

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.