om sushi, mavesår og hundekærlighed

Sys Bjerre 27. maj 2010

kl 15.29
laang tid siden jeg skrev sidst. men det skyldes faktisk at det lykkedes mig at få trykket på den universelle repeatknap igen, således at intet mere er på repeat.
nu er alt nok nærmere på shuffle. det er sjovt, men også lidt pres ikke at vide hvad der kommer om lidt.
der er jo altid en risiko for at det er et eller andet surt hiphop, men man kan også blive positivt overrasket af huey lewis & the news som man havde glemt man havde…

nåh. man må vel starte med begyndelsen. eller. nåhr nej, shuffle knappen er på. så her kommer, i vilkårlig rækkefølge ting som er hændt siden sidst:

jeg har fået verdens sødeste hund. åh, elsk elsk elsk. mit hjerte brister hver gang jeg ser dig, kafka.

jeg har spillet min første single fra den nye plade live i allstars. sprødt! (kan ses på youtube hvis man lyster.)

jeg har indspillet musikvideo indeholdende følgende: kafka <3, 60 drenge fra roskildegarden, 1 tiger i høj hat, en piccolo (jakob), 2 mafiosoer i et springvand, 10 balletdansere, 6 veninder, 8 dansere, 1 megasej breakdanser, 1 skorstensfejer, 1 meget sur hund ved navn olga, 6 karatepiger, 1 dværg som hedder louise, 1 babyarm, 1 dame med meget farverig barnevogn, 2 carinaer, 2 tegnsprogstolke, 6 små piger og en del andet. det var sjovt.

mine forældre har fået 5 killinger (eller dvs deres kat har)

fejret fødselsdag i barbussen. GRINEREN. der er noget med at det er dobbelt så sjovt at drikke øl når man kører rundt i københavn samtidig… ved ikke hvorfor. men det virker. man glemmer også hurtigt hvor gammel man blir.

jeg har også formået at tabe en hundelort. don’t ask. det var simpelthen for dumt.

har været til karneval i fælledparken. ikke så meget karneval over det, og gik hjem da folk omkring mig begyndte at tage ketamin… nice one, junkies. hestebedøvelse. virker i 20 minutter. super. ej, jeg mener det. vildt nice. fedt. yearh, man. rock on! baaaaaaaaahhhhh >:-( få nu et fucking liv altså.

blevet kørt rundt med kafka i christiania cyklen i solen af Kæreste. totalt yndlingsbeskætigelse.

løbet meget og lavet ufatteligt mange “triceps dip på bænk”, “squat med den store stang” og “statisk lunges med 15 kg i hver hånd”… det er utroligt med det der motion. man får det virkelig godt af det. tak lotte arndal!

kl 15.49
så har jeg ikke lavet mere. men det var også rigeligt når man ikke havde planlagt det. så kan det godt virke en anelse forvirrende. men fuuuuuck hvor er min hund sød. ved godt det er fesent, men kan altså ikke lade være med at tage et billede af hende som hun ligger der under min computer mens jeg skriver blog…

kl 15.55
hov. ser lige ud på altanen og husker at jeg faktisk også har været nede med pant. dygtig mig.

kl 15.57
spørgsmål: hvorfor skal det koste 69 kr at få bragt sushi ud, mens du næsten får smidt en pizza i nakken for 20 kr? er det fordi folk der købet sushi er sunde mennesker og derfor altid får en rask gåtur ned at hente selv, mens folk der spiser pizza er fede og dovne og ikke kan komme op af sofaen, ergo er der flere der får bragt ud hvilket bringer prisen ned? (jeg generaliserer IKKE!!)
sushi er som regel også en del dyrere end pizza og de burde da ha råd til at ansætte sådan en lille fyr på en scooter… det er jo heller ikke som om sushien kan blive kold alligevel.
ville det ikke være en ide at lave det omvendt? så de dovne pizzaspisere kommer lidt ud i den friske luft og de sunde mennesker som er helt trætte efter træning, hjælpen gamle damer og ænder over vejen samt al deres frivillige arbejde hos red barnet ku få et hvil…
NB: man ser tydeligt at jeg slet ikke har overvejet at NOGEN vil gi 69 kr for at få hjembragt noget mad.
er der det?
nu er jeg måske også lidt led ved dem der spiser pizza, det gør jeg jo også selv nogengange. men er lidt træt af det med de 69 kr. hvad fanden er det også for et beløb? det er jo helt sort. hvorfor så ikke bare sige 67,5 kr, det er sådan et dejligt rundt tal…

kl 16.05
må jo nok bare fucke ned til sticks’n’sushi og hente min mad og stoppe med at brokke mig.

kl 16.07
hvorfor kan man egentlig ikke få bragt shawarma ud?

kl 16.10
nåhr ja, det kan man jo faktisk godt. never mind.

kl 16.19
aaarhh, så får man lige preview på musikvideoen på mail. heldigvis vil den kun tage 6 timer at hente ned.
DAMN YOU, LAZY INTERNET!!!

kl 16.21
prøvede også at uploade nogle billeder fra studiet igår men nææææh nej. mega fucked. må tale med 3mobil menneskerne snart. dette kan ikke fortsætte.
langsomt internet er en af hovedårsagerne til mavesår i vores del af verden… har jeg hørt.
måske.

kl 16.25
kun 2 timer og 18 minutter til nu. så kan jeg da lige nå at …

så en ordentlig røvfuld karse på vat i en overklippet mælkekarton, se den gro, høste den og så lave en kæmpe kartoffelmad (oldschool beskæftigelse som ikke bør gå i glemmebogen, derudover…)
bygge en miniature model af eiffeltårnet i ispinde (selvfølgelig efter at have spist alle isene først, vi har jo rigeligt med tid)
skrive 6 nye blogs (skal nok la være)
føde (ikke at jeg skal det, men har hørt at det godt kan gøres på 2 timer hvis man er go)
hente sushi helt nede på istedgade, op til flere gange faktisk
få udbragt pizzaer fra pizza 73 (mindst 2 gange fordi de første var kolde da de kom og de næste derfor var gratis)

kl 16.31
super. jeg starter fra en ende af. ses i mit næste liv. eller på afdelingen for internet-provokerede mavesår.
yesssss!

Sys Bjerre med sin hund Kafka

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.