om mandelmælk, Struense(e?) og ikke så meget andet faktisk

04.03.13 (Sys Bjerre) om mandelmælk, Struense(e?) og ikke så meget andet faktisk
jeg burde virkelig skrive lidt oftere, men jeg er bare på tour torsdag, fredag, lørdag i øjeblikket og på en eller anden måde bliver min hjerne til mos søndag til onsdag.

(se evt. mit sidste, febrilske dyresex-indlæg som bevis.)

men altså. solen skinner og jeg sidder indenfor med min computer på skødet, så jeg tænkte at når jeg nu alligevel var igang med at være dum og doven kunne jeg vel i det mindste forfatte noget klogt til bloggen.

det går indtil videre ret dårligt.

af spændende ting der er sket siden sidst kan nævnes:

jeg har formået at slå hovedet ind i en lampe på vej ud af scenen i Bogense. dette er jo i sig selv en bedrift da jeg kun måler 164 cm. jeg var ret stolt.

Fyens Stifttidende har taget et flot, flot billede af Carsten og jeg. se nedenfor.

udfordrede typer

Bogense var, tydeligvis, det billigste sted vi kunne blive passet den dag.
dog skrev de at jeg var sød og sjov, så alt er tilgivet. du kan læse artiklen her hvis det er.

image

jeg har også kørt utrolig meget i bil, og ved siden af mig i bilen sad Oldemissen, min lydmand. han er ikke specielt gammel, men det er noget med nogle knurhår han engang havde tegnet på og et eller andet. ligemeget.

Oldemissen og jeg har et fint samarbejde hvor vi forstærker hinandens “angst-for-alting” ved at dele skrækkelige vandrehistorier vi har hørt.

takket være det betydelige antal kilometer der skal tilbagelægges på en weekend hvor tourplanen læser: Aalborg, Bogense, Silkeborg og takket være Oldemissens fortællertalent kan jeg nu tilføje følgende til listen over ting jeg er bange for:

at lande med flyveren (før i tiden synes jeg det var skæppe skønt lige så snart piloten sagde “og nu lægger vi an til landing, bla bla bla” men Oldemissen har fyldt mig med mere eller mindre korrekt info omkring de farer der lurer på vej mod landingsbanen. så nu tør jeg heller ikke det. øv.)

at køre over broen med mere end 90 km/timen (Oldemissen insisterede på at vi skulle køre sindssygt langsom så vi ikke blæste ud i vandet. noget jeg aldrig havde tænkt på at være bange for.)

at se Paranormal Activity (ingen af os har set filmen, men Oldemissen fortalte meget levende om hvor uhyggelig den skulle være. puha.)
så det er jo ikke så godt nok, som man siger i Jylland.

friske typer

her er et billede af en reklame som jeg faldt over i Vegetarian Times som jeg, af guderne skal vide hvilken årsag, modtager hver måned. (jeg er ret sikker på at at jeg har meldt mig ud 100 gange, mest fordi bladet primært består af reklamer som ovenstående…)

homoseksuel legomand i smækbukser spiser mandelmælk med ske alt imedens yogafrille optræder. det er der i sig selv ikke noget galt i.
men måske er der visse brandmænd som vil blive en anelse fornærmede ved at se deres (livsfarlige) job-indhold reduceret betydeligt med beskrivelsen: “guys who rescue cats”.
det skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige. jeg er ikke brandmand.

de kunne måske have taget hatten af ham og så bare været gået med “gays who rescue cats?”.

nu lyder jeg vist decideret homofobisk. det beklages.
jeg synes kærlighed er kærlighed, uanset hvem der har hovedrollerne.

her er for eksempel et billede jeg tog af et maleri inde på Christiansborg i sidste uge:

uhlalala

det er jo Caroline Mathilde, den frækkert. hun og Struense(e?) havde hovedrollerne i en meget dramatisk kærlighedsaffære men det gik bare ikke at hun skulle være så mærkelig at se på i filmatiseringen, og slet ikke når Mads Mikkelsen er så flot og ru i det.

men det er også ok med mig.

Oldemissen fortalte, da han så Caro-billedet, at det var noget med at de allesammen hvade syfilis dengang, og det var derfor de havde sådan nogle udstående øjne.
jeg blev straks bange for at få fiskeøjne og kønssygdomme.

man skulle tro at Struense(e?) som hendes personlige læge, kunne have ordnet det, egentlig. altså det med den Syfilis.

åh! har lige googlet syfilis. det lyder ganske forfærdeligt. det er dog hyppigst, i Danmark, blandt mænd der har sex med mandelmælkedrikkendelegolignendebrandmænd. så måske er jeg sikker.

jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af denne her på anden måde end ved at indsætte et billede af mig selv som 10-11(?)årig, siddende helt afslappet på en kæmpe blå bold, iført militær tshirt i det pureste nylon og en nytårs-guldhat.

fed type

ja så, nej, så det.

 

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.