mest om miriam

29.05.11 (Sys Bjerre) mest om miriam.
kl. 13.20
min gmail har mange forslag til ting jeg skal tjekke ud.
FX
gaveideer til mænd
mænd utro
og ikke mindst: billeder af mænd.
den går tydeligvis ud fra at jeg er fuldstændig clueless og oven i hatten muligvis aldrig har set en mand? fuck dig, gmail. jeg har godt nok være single i lidt tid, men så galt står det altså dog ikke til… desuden er jeg skidegod til at finde på gaver, også til mænd.
kl 13.33
ud over det har jeg jo miriam.
miriam er en sølvfarvet torso som jeg har fået af nogle venlige diskoteksejere i jylland.
jeg ved ikke hvorfor han kom til at hedde miriam. men hans højre arm hedder pierre. den venstre hedder bare “miriams venstre arm, den so”.
jeg forsøgte på et tidspunkt at sælge pierre og miriams højre arm, den so, på trendsales. jeg skrev ikke at det var det de hed, men der var alligevel ikke nogen som gad købe dem.
de fylder bare så meget. og miriam sidder ovenpå mit antikke tobaksskab, hvor der faktisk ikke er plads til pierre og miriams højre arm, den so.
ingen arme ingen småkager.
stakkels miriam.
nu får jeg helt dårlig samvittighed.
kl 14.00
rådhusklokkerne synger til mig.
hvorfor er text edit på min mac begyndt at autocorrecte? den laver alt hvad jeg skriver om til svensk. eller norsk. er ikke så god til at kende forskel.
föreslagit. det skrev den igår da jeg ville skrive foreslået.
jamen altså.
kl 14.01
alle folk jeg kender er i århus til spot. det er kedeligt.
kloge mennesker keder sig ALDRIG! aaaaalllldddddrrrriiiiigggg….
jeg er tydeligvis ikke en af de mennesker.
baaaahhh.
kl 14.07
tings tilbagekomst som jeg ser frem til:
1: grimme tatoveringer på lænden og/eller kinesiske tegn (tror bare der er mange som vil ha det meget nemmere når det sker. i stedet for at prøve at få omtatoveret røvgeviret til noget andet kan de bare være stolt af det igen…)
2: minidisc (vi mødtes kun ganske kort, hvor er du nu?)
3: pissamangbong (pisang ambon. min gamle grønne ven. du er svær at udtale. selv den dag idag. men du var fast inventar til opvarmning hos lisa, som altid havde edderkopper i små kasser. i miss you.)
4: buffalo sko. tower buff, helst. (bare smart når man er en lille rod som mig. og så får man ikke ondt i fødderne. man risikerer til gengæld at decideret brække benet hvis man vrikker om. men den risiko er jeg villig til at løbe. endnu en gang.)
5: fax (jeg vil bare gerne kunne sige til folk: jeg har lige sendt dig en telefax. og så rent faktisk ha gjort det. jeg vil også gerne have et faxnummer.)
6: hårmascara (jeg vil igen ha mulighed for at male en vilkårlig hårtot blå eller rød.)
7: mit hår. (så der er noget at male på.)
8: sommer (det virker som om du var endnu kortere end du plejer?)
9: at blive inviteret/tvunget på ferie med sine forældre (er godt klar over at det nok ikke kommer til at ske igen, i hvert fald ikke på samme måde som da man var teenager. men vil gerne ha en chance for at nyde det. jeg var jo fandme altid så sur dengang.)
10: fødselsdage i svømmehaller. (ingen forklaring nødvendig, vel? måske lige en tilføjelse dog: pommes frites og remoulade…)

kl 14.46
det tog utrolig lang tid at lave den liste. og jeg formåede at kede mig kontinuerligt mens jeg lavede den. wauw!
hvorfor kommer der ikke en med utrolig stridt hår og pæne øjne og samler mig sammen, tager mig til christiania, fodrer mig med veganermad og sætter mig ned foran søs fenger koncerten med min hånd i sin?
kl 14.48
mindre kan også gøre det. men jeg vil helst det.
kl 14.49
miriam har lige föreslagit at vi går over i grand og ser en film. jeg gider bare ikke købe en billet til ham. men han påstår at han har lagt sin pung inde i skabet, og jeg skal sætte hans arme på før han kan få fat i den…
kl 14.51
aaaaaaaahhhhrrr. der kommer nogen og besøger mig nu. fuck dig, miriam. du får ikke dine arme. muhaahahahhaha.
kl 14.54
få mig et liv. og en hjerne.

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.