kort blog med blå kage

02.03.12 (Sys Bjerre) kort blog med blå kage

dette her bliver en kort blog. det kan jeg ligeså godt sige med det samme.

(her er hvad jeg forestiller mig du tænker nu: “AAARRRHHHH, ÅH NEJ ÅH NEJ, O VE O VE”
her er hvad du virkelig tænker nu: “det var da fint, til en afveksling. jeg burde alligevel lave noget andet…”)

okay.

jeg har været i odense igår imorges. der var jeg med til at indvi en ny radio. klubben, hedder den.

her er et billede af en kage som jeg ikke fik noget af.

blå kage fra fyn

 

den er flot.

på vejen hjem i toget overhørte jeg en dames telefonsamtale. (ja, det kan man jo ikke undgå når hun snakker så højt og alle andre er musestille.)

hun blev ved med at sige: “det er da en sjov lille øvelse!”
jeg ved at hun sagde præcis det, for jeg skrev det ned.
det gjorde jeg fordi det virkelig irriterede mig efter lidt tid. så mange spørgsmål meldte sig:

hvem taler hun med?
hvad er det for en øvelse?
hvorfor er den sjov?

jeg forestillede mig at det var noget meget kompliceret à la pilates med de der maskiner som ole henriksen er helt vild med.
(her ville jeg gerne have sat et billede ind af ole der hang ned fra loftet eller lignende, men det kunne jeg ikke finde. så gik det op for mig at pilatesudstyr bare ser sjovt ud, ole eller ej. på sådan en lidt sm agtig måde.)

meget kan man sige, men det ser sjovt ud

så forestillede jeg mig at det var hendes veninde som havde været ude for en tragisk ulykke og nu var i genoptræning, og at hun prøvede at muntre hende op ved at sige at øvelserne var sjove. sødt.

apropos tragiske ulykker og genoptræning ringede min mor igår.
hun fortalte en lang og indviklet historie om hvordan hun havde set “george harrison filmen” med min far og så havde hun haft nogle meget stramme strømper på (?) som hun bare ville ha af en fart, men nu hvor hun er blevet så stærk efter at hun er startet til LOOP (udtales luuuub) træning, kom hun til at være for voldsom med den snærende sok og havde derved revet en sene i sin langefinger over (??) så hun kan ikke spille klaver de næste 6 uger, hvilket er et stort problem når man er klaverlærerinde.

så det er jo ikke så godt nok, som de siger i jylland.
hvad det var ved george harrison der fik min kære moder til at få en pludselig trang til bare tæer, melder historien intet om. ej heller hvordan fitness kan gøre een så stærk at man kan gøre alvorlig skade på sig selv under afklædning. men vi kan tage denne historie og lære af den.

 

af andre nyheder: jeg skal i bad. for jeg skal til gamle elevers aften i aften.

det skriver jeg nok noget om imorgen.

her er et billede af en mand der danser med en kat. han ser glad ud, for billedet er taget sekundet før han får kattehår i munden og går udenfor for at hoste.

pre hårbolle

kærliged. vi ses snart!

 

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.