den universelle repeatknap, pant og bare baller

29.04.10 (Sys Bjerre) Titel: den universelle repeatknap, pant og bare baller

kl 8.06

vågner, ser mig selv i spejlet og tænker: nææh, men goddag onkel anders! 
havde et øjeblik glemt at jeg har fået farvet øjenbryn igår. 
hvorfor skal der altid lige gå de der 2-3 dage hvor det ser ud til at 2 skovsnegle har taget bolig på ens pande, før det blir pænt? 
nåh. men der er ikke noget at gøre. de sidder jo hvor de sidder og det ville nok også se dumt ud uden øjenbryn.

kl 8.08
.

..har lige tjekket. det ser dumt ud uden øjenbryn.

kl 8.12

har fødselsdag om 14 dages tid. blir uoverkommeligt gammel. 
indsæt udsætning.

kl 8.25

det kan vel ikke være rigtigt at at jeg allerede har nået den alder hvor man begynder at hade at ha fødselsdag fordi man har opdaget at man uundgåeligt bliver 1 år ældre hver gang.

 hvornår er det legitimt at starte på det? 
min mor er lige fyldt 57 og hun tog det i stiv arm… er det virkelig KUN når man fylder 30 at man har ret til at lave en scene?

kl 8.29

nej. jeg forbeholder mig retten til at være lidt sur hele dagen, for så at begynde at tude når jeg har fået 4 glas rødvin og føler mig for konfronteret med egen dødelighed.

kl 8.30

godt. så ved jeg da hvad jeg skal lave 15. maj

kl 8.32

okay. hvordan kan det være at samtlige musikafspillede devices i dette hjem er gået sammen om at være på repeat? 
både ipod, iphone og 2 computere. 
er det en fælles indstilling som jeg ikke ved hvordan man slår fra? til fest hos os i lørdags hørte vi den samme sang 20 gange før det gik op for os at den var på repeat. (meget intilligente venner vi har også).
 også tatoveret familiefar manager synes at være med på den.
 hver gang man taler med ham er det samme besked: 
”nej, jeg ved ikke noget endnu. jeg vender tilbage snart. jeg er lige kommet ud af et møde”. når man ringer til sød revisor ang. lejlighedskøb får man også samme besked. 
er der en eller anden universel repeatknap jeg har fået trykket på i søvne?

kl 8.35

det skal lige siges at jeg ofte foretager mig meget suspekte ting i søvne, som fx at ligge med vidt åbne øjne og pege med strakt ben hen på vinduet mens jeg siger “han er derovre”, hvilket Kæreste finder yderst skræmmende (kan man jo godt forstå egentlig.) og igår ku jeg ikke finde mit ur, men det viser sig at jeg har taget det med hen i sengen i søvne. 
så det er ikke usandsynligt at jeg har fået sat mine fedtede fingre på den repeatknap i samme ombæring.

kl 8.38

i det mindste har jeg aldrig sat mig til at tisse ned i marsvineburet som min lillesøster gjorde engang.

kl 8.39

louise hansen er også på repeat. hun siger bare: “nej, nu vil jeg altså ha tyndere lår. jeg kan jo ikke ha de her bukser på. prøv lige at se. det er jo helt galt”. 
og det er dumt når hun jo i virkeligheden aldrig har set bedre ud. 
(hun er i træningslejr med mig i arndal og hendes lår har aldrig været tyndere.)

kl 8.40

så er spørgsmålet om jeg kan finde den knap igen, i vågen tilstand, og trykke på den så vi allesammen kan komme videre? jeg er ærlig talt træt af at høre den samme sang hele tiden, og det ku også være rart at få købt den lejlighed, aftalt alting omkring optagelse af musikvideo og få louise hansen til at indse at hun er hot.

kl 8.46

tanke: 
i dubai, hvor jeg lige har været med Kæreste, har de en vandrutchebane som er 1 km lang, og svæver rundt flere hundrede meter over jorden.
 jeg spørger så: er der regler for hvorvidt man må tvinge badebukser op i numsen, a la bellahøjbadet da man var lille, så det går endnu stærkere? 
har de overhovedet opdaget at man kan det?
 og ja, der var da et eller andet lille sikkerhedsnet, men jeg kan da levende se mig tage den for fuld hammer ud over kanten og videre ind over dubais skyline med bare baller.
 det er sådan nogen ting der irriterer mig at jeg ikke lige fik tjekket.

kl 8.53

kan ikke lokalisere den universelle repeatknap. ser ud til at jeg må klare endnu en dag med thomas holms “selvmord på dansegulvet” og de samme kommentarer fra folk jeg kender. det er nu også en fantastisk sang. 
den skal nok bare trykkes på i søvne.

kl 8.56

frygter også at den befinder sig ude på altanen som er fyldt med øldåser og champagneflasker efter lørdagens fest.
 hvis jeg går derud betyder det at jeg anderkender deres tilstedeværelse, og følgeligt må tage hånd om situationen. 
dvs gå ned med dem til superbest. i fedtede, klistrede poser. og stå i dunst af våde cigaretskodder og gammel asti og putten dem 1 efter 1 ind i maskinen, med helt ølvåd højrehånd. æv. det er der da ingen som har lyst til.

kl 9.00

kan godt forstå at min mor nogengange smider dem ud. 
på min mors vegne: undskyld hvaler! og kiki.

kl 9.01

men det er jo super ucharmerende arbejde. 
ikke at jeg nogensinde ku finde på at smide pant ud. seriøst. det ku jeg faktisk ikke. lissom at købe BURæg.
 hvem er det der gør det???
så accepterer man ligesom for alvor at man er en del af den hjerteløse race kaldet mennesket. 
sjovt det der med at man siger “det er jo umenneskeligt” når nogen blir behandlet dårligt. hallo, som om vi har helt fat i den lange ende af det der såkaldte menneskelighed. vi er da det mest grusomme der kan opdrives i naturen.
 vi er jo så også snart de eneste tilbage.

kl 9.08

på den anden side kan jeg godt li at de ikke lægger skjul på hvad det er. det er æg fra bure. slut. ingen blodig melleregning med manglende fjer, næb og værdighed, ingen falsk varedeklaration. 
så kan man bevidst vælge de økologiske æg i stedet, og forestille sig at de kyllinger rent faktisk har haft det dejligt mens de lagde æg.

kl 9.11

i for one, er i hvert fald ikke klar til at melde mig ind i “kød kommer fra dyr som har det kummerligt, og det accepterer jeg fuldt ud. jeg står faktisk her med en kasse buræg som bevis”-klubben.

kl 9.12

kan stadig ikke finde knappen. men fandt mine nye kogebog. så nu tror jeg da vist jeg skal købe ind til portabello svampe med ricotta og valnødder.
 der er heller ingen bur-portalbello svampe. nice.
 og kiki kommer i aften, så måske kan jeg overtale hende til at gå ned med pant ved at true hende med at jeg ellers kalder på min mor og får hende til at smide det ud.

Muhaha!

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.