hesteburger

13.02.13 (Sys Bjerre) hesteburger

  • hov
  • man kan punktopstille!
  • det er ret fedt

hver gang jeg rører ved kaffegrums tænker jeg på om det egentlig er sundt at putte i håret. hvordan kan det være? har der engang været et husmoderråd som sagde noget i den retning måske?
jeg har bare svært ved at forestille mig at det er noget min hjerne helt selv er kommet op med.
jeg har lige fået en kæmpe røvfuld veganske pølser, tempeh og seitan ind ad døren fra Tyskland. altså. døren er ikke fra Tyskland, det er pøllerne der er det.
måske er døren fra Tyskland, jeg ved det ærlig talt ikke. jeg har kun boet her i 2 år og den var der da jeg kom, døren.
nåh, men det er fuldstændig fantastisk at man kan bestille så meget så lækkert, så biodynamisk og så billigt vegansk smovs og så få det leveret til sin hoveddør mindre end 2 dage efter man har bestilt det. veganbasics, jeg siger det bare. knep, det er godt.

så undgår man også denne slags ubehageligheder:

billedet er fra gårsdagens udgave af Politiken.

nu er jeg jo, ud over at være veganer, også gammel hestepige (2 ting man ikke har lyst til at prale med at være, ellers: gammel og hestepige, men jeg er ikke forfængelig på den måde) men jeg kan godt sætte mig ind i hvordan mange må have det når de læser dette:

og hvad så? det smager jo godt?

ja, det kan godt være. men man må ikke putte hest i ting uden at sige det først. det er primært der problemet ligger. så skal man kunne købe en Double Whipper… neigh, det er for lamt. jeg har ikke nogen hesterelaterede ordspil at komme med.

pruh

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.