om rotter og the

06.01.11 Sys Bjerre, Titel:om rotter og sne

kl 8.46

alt for tidlig vågning. ubehageligt. alt for mange tegn på forestående virus/halsbetændelse/sars. aldeles ubehageligt.
indsætter the for at føle at der gøres noget. æv.
the er og bliver altså bare vand der

1: er alt for varmt og brænder ens tunge så man ikke kan smage noget de næste 14 dage

eller

2: alt for lunkent og lugter af græs (smager ikke af noget grundet ovenstående problem).

nåh, men livet lever jo ikke sig selv, kan man sige. så jeg vil fortsætte hvor jeg slap. de foregående dage er gået med:

– oprydning efter nytårsfest (og tanker om hvorvidt man for gammel til at holde den slags fester det tager en uge at rydde op efter?)

– læsning af bog til bogklub (ja, jeg er med i en bogklub. det er muligvis lidt for at skabe en modvægt til den mere teenageagtige side af mig selv. bogklub er meget voksent tror jeg…)

– overveje at blive vegetar (har muligvis også noget med førnævnte bogklub at gøre. vi læser “eating animals” af jonathan safran foer. men ikke kun det faktisk. der har nok altid været en lille vegetar gemt i maven på mig.

– hvis man græder når man er ved at stege en kylling fordi det er så synd for den, bør man vel heller ikke spise dens hakkede søster dagen efter bare fordi man kan snyde sig selv til at tro at det der lyserøde halløj i den grønne pakke da aldrig har været levende…)

kl 9.02

nu er min the blevet iskold. en helt ny variant. mmmhhh. som at slikke på skjoldet af en havskildpadde.

kl 9.03

sneen er ved at være væk. det er jeg i sagens natur ked af. nu ligner det allerhøjst at nogen har plantet noget sne i urtepotterne i gården, i håbet om at det ville gro. men det betyder ikke så meget. for jeg tager til colorado om 3 dage.

har aldrig været i u.s.a. så det skal nok blive sjovt.

har dog været i canada, men så vidt jeg kan forstå er canada en lidt fesen udgave af u.s.a. hvor folk er flinkere. muligvis fordi der er mere sne. så colorado burde blive en blid overgang.

jeg har vist noget familie i texas. det må blive næste gang, når jeg er i træning.

  1. 9.08

haha, apropos træning kommer jeg i tanke om noget.

jeg er en gang IKKE blevet inviteret med til et bryllup af en gammel veninde (som sku giftes, siger sig selv vist) fordi jeg ikke havde været til bryllup før. (?)

altså. det er da underligt. jeg har godt nok ikke prøvet det før, men hvor svært kan det være? det med at være gæst burde vel være noget de fleste kunne finde ud af?

jeg kan forstå at det er bedst hvis bruden og gommen har øvet sig (alt det der med at huske noget blåt, og at elske hinanden til evig tid/til noget bedre kommer forbi) men gæsterne skal vel for helvede bare sidde og spise kage og mumle i skægget om at det da er fabelagtigt at det endelig lykkedes ham/hende at finde en der ku holde vedkommende ud….)

men det siger måske mere om mig end om hende. hun ser desuden ud til at være vældig lykkeligt gift. hun har i hvert fald et hermes silketørklæde om halsen på alle sine billeder (ja, man facebook stalker vel lidt).

hun er dog vældig aktiv hos de konservative. ved ikke hvad man lige skal læse ud af det.

kl 9.17

mere the.

kl 9.22

ooooog DER brændte jeg min tunge. damn you, tisfarvede drik fra helvede.

kl 9.23

uuh, har fået mail fra bestyrelsen. den siger at jeg skal flytte mit nytårs-skrald fra gården (jaa, helt færdig er man vel ikke med den oprydning) da der ellers kommer rotter.

det er altså ikke skrald.

det er tomme champagneflasker.

med mindre der er pant på dem i rotteland, tror jeg ikke de vil være synderligt interesserede.

jeg vil gå så vidt som til at sige at selv HVIS der er pant på champagneflasker i rotteland, tvivler jeg på at de vil gide gå ned med dem. det vil jo tage mindst 2 rotter, pr flaske.

de er skidetunge. og godt nok siger man at rotterne herinde i indre by er store som hunde, men jeg har set nogen og det passer ikke.

de er højst på størrelse med katte. men deres ben er meget kortere, så de kan nok godt have svært ved at holde om flaskerne.

desuden er der folk der har asket i en del af dem, hvilket rotter (og jeg) synes er pisseklamt. så ask dog i et askebæger!

der er godt nok også en som har smidt sit skod ned i Kajos hætte. frisk initiativ vil jeg sige, men stadig et stykke fra at være optimalt.

så rolig nu, bestyrelsesmennesker.

jeg skal nok slæbe den stinkende ikeapose ned til glascontaineren idag. og hvis der er nogen rotter i nabolaget som har noget glas de skal af med kan de ligeså godt smide det op i posen nu. så tager jeg sgu en for holdet.

kl 9.30

nu har min the den rette temperatur.

baaaah. kom med noget kaffe. espresso helst. det ved man hvad er. sort som døden og bitter som kærligheden, sådan skal den være.

(ordsproget er vist nok arabisk og hedder “sød” som kærligheden, men jeg hader søde ting. det meste af tiden i hvert fald. så jeg har lavet det om.)

kl 9.32

ATJU!

man kan godt forstå at de gamle ægyptere* troede at hjernen udelukkende producerede snot og derfor smed den ud når de skulle mumificere folk.

*ikke dem som er gamle nu, dem som var gamle allerede dengang rumskibene byggede pyramiderne og verden blev født af den gigantiske skildpadde hvis skjold smagte af the.

p.s. jeg har intet belæg for denne påstand. det er noget jeg har hørt min veninde sige.

men hun har en phd, så jeg tror på alt hvad hun siger.

kl 9.40

blir nødt til at gå nu, kan se at rotterne er ved at fylde ikeaposen til randen med glasaffald, og hvis jeg ikke går ned med den nu blir det aldrig stop (som man jo siger**).

**i hvert fald i “på loftet sidder nissen”. men den sang må vel også være vores væsentligste kilde til information om rotters gøren og laden. eller, det ved jeg ikke med sikkerhed. men jeg kan spørge min veninde. når hun kommer tilbage fra casablanca.

kys fra mig

rotte med glasaffald

 

HOLD DIG ORIENTERET

FLERE INDLÆG

Sys Bjerre går duo

Sys Bjerre og Peter Lützen underskriver kontrakt med Universal Music Danmark.